OM MEG

Jeg heter Elisabeth Steenks og jeg elsker å strikke. Du har kanskje sett Instagramprofilen min eller vært innom meg på Facebook? Tusen takk for at du titter innom her også!

Jeg lærte meg å strikke i barnehagealder og har likt å lage ting så lenge jeg kan huske. Det er ikke ofte jeg blir sett uten strikkepinner i hendene. I tillegg til å lage grunnoppskriftene jeg bruker når jeg designer, utvikler jeg også mønstrene mine selv. Jeg higer alltid etter å skape noe nytt, noe som ikke finnes der ute fra før. Natur, farger, former og behov inspirerer meg masse, og jeg håper at designene mine kan fenge deg også! 

Som pedagog har jeg mye erfaring med formidling og hvordan vi lærer nye ting. Dette er hele tiden i bakhodet mitt når jeg utformer strikkeoppskriftene mine. Oppskrifter bør være logiske og må nå fram til de fleste typer strikkere, spør du meg. Som tobarnsmor vet jeg også hva slags klær barna mine vil ha (og ikke minst trenger!) for å trives. Ta gjerne en titt på "Strikk i bruk"-fanen for å se hvordan vi bruker strikkeklærne våre!

Navnet Strikkelisa stammer fra da jeg begynte å strikkeblogge i 2008 - mamma kalte meg nemlig alltid Elisa. Hun skal ha æren for store deler av kreativiteten, nysgjerrigheten og strikkeinteressen min, og hun oppmuntra meg alltid til å gjøre ting nøye og helhjerta. 

♥ Tusen takk, mamma! 

Og takk til deg som har titta innom siden min. Jeg håper du liker det du ser og at du også blir strikkeinspirert! 

Strikkelisa har organisasjonsnummer 916551770 MVA.

Foto: Nina Figenschau