KONTAKT

Hei!

Jeg får overveldende mange henvendelser med ulike typer spørsmål, hver eneste dag. Så for å unngå at jeg bruker opp alle arbeidstimene mine på å svare på spørsmål, setter jeg stor pris på om du vil hjelpe meg med å redusere mengden mailer.

Sørg derfor for å ha lest gjennom hele oppskriften før du spør meg om hva du skal gjøre. Fremgangsmåten for å få ønsket resultat står alltid forklart.

Hvis du ønsker strikkeopplæring kan jeg tipse om at det ligger mange fine strikkeskolevideoer på nettet. Et Google- eller Youtube-søk vil som regel hjelpe deg. Garnbutikkene er også veldig behjelpelige hvis du står fast. Eller kanskje du har en venninne som kan strikke?

Har du spørsmål angående alternative garntyper til mine design, eller lurer på hva slags pinner som er vanligst å bruke for å oppnå strikkefasthetene jeg anbefaler, kan du sjekke ut designersiden min på Ravelry her (for å se hva andre har brukt til samme prosjekt). Du kan også spørre om råd i din lokale garnbutikk/nettbutikk eller på diverse nettforum/facebookgrupper for strikking. Eller, selvfølgelig, du kan søke på www.google.com. De fleste garntyper kan byttes ut, og det er det flere enn jeg som kan svare på, heldigvis.

Lurer du på noe ang en spesiell garntype (farge/fiber/tykkelse/pinne, osv) kan du enkelt søke deg frem til det på garnprodusentens nettsider.

Strikkelisa har også sin egen facebookgruppe, den finner du her. I denne gruppa finner du mange andre som har strikket mine design og som sannsynligvis kan hjelpe med det meste.

Har du spørsmål ang kjøp, ordre eller .pdf-filer vil du finne masse info om det på vilkårssidene mine. De finner du her

Hvis du fremdeles lurer på noe etter å ha lest og fulgt tipsene jeg nevner over (som det bare er jeg kan svare på) , kan du fylle inn skjemaet under. 

På forhånd tusen takk!  

Navn *
Navn