KONTAKT

Jeg får overveldende mange henvendelser med ulike typer spørsmål, hver eneste dag. Så for å unngå at jeg bruker opp fritiden min på dette setter jeg stor pris på om du vil hjelpe meg med å redusere mengden mailer.

Sørg derfor for å ha lest gjennom hele oppskriften før du spør meg om hva du skal gjøre. Fremgangsmåten for å få ønsket resultat står alltid forklart.

Hvis du ønsker strikkeopplæring kan jeg tipse om at det ligger mange fine strikkeskolevideoer på nettet. Et Google- eller Youtube-søk vil som regel hjelpe deg. Garnbutikkene er også veldig behjelpelige hvis du står fast. Eller kanskje du har en venninne som kan strikke?

Lurer du på alternative garntyper, eller hva slags pinner som er vanligst å bruke for å oppnå ulike strikkefastheter med diverse garn, kan du sjekke ut designersiden min på Ravelry her (for å se hva andre har brukt), du kan spørre i garnbutikken din eller på diverse nettforum/facebookgrupper for strikking. Strikkelisa har også sin egen facebookgruppe, den finner du her. Eller, selvfølgelig, du kan søke på google.com. De fleste garntyper kan byttes ut, og det er det flere enn jeg som kan svare på, heldigvis.

Har du spørsmål ang kjøp, ordre eller .pdf-filer vil du finne masse info om det på vilkårssidene mine. De finner du her

Hvis du fremdeles lurer på noe etter å ha lest og fulgt tipsene jeg nevner over (som det bare er jeg kan svare på) , kan du fylle inn skjemaet under eller sende en mail til strikkelisa@gmail.com. 

På forhånd tusen takk!  

Navn *
Navn