vilkår

Oppskriftene som kan kjøpes på strikkelisa.no er digitale .pdf-filer.

Du vil få tilgang til dem via nedlastningslinker med en gang betalingen har gått gjennom og du må selv laste dem ned ved å trykke på linken. Husk at du må lagre filene på din egen datamaskin/nettbrett/mobil/harddisk (og evt. ta en backup) dersom du ønsker å beholde dem for alltid. 

Betaling på strikkelisa.no gjøres trygt og enkelt via Visa/Mastercard og Paypal. 

Nedlastningslinkene deaktiveres etter 24 timer, så det er lurt å laste ned oppskriftene med en gang. Lagre dem også gjerne på en ekstern disk, slik at du alltid har filen i back up dersom noe skulle skje med nettbretter/dataen/mobilen din.

Dersom du likevel trenger en fornyelse av nedlastningslinken din kan du sende en kopi av ordrebekreftelsen din til strikkelisa@gmail.com, så hjelper jeg deg.

Sørg for å oppgi riktig mailadresse ved kjøpet slik at ordrebekreftelse og nedlastningslinker sendes til riktig sted. Dobbeltsjekk gjerne at den stemmer før du bestiller slik at vi unngår misforståelser.  

 

PERSONVERN

Alle personopplysninger du oppgir når du handler fra denne siden behandles konfidensielt av meg og vil aldri selges til noen tredjepart.