IMG_0033.JPG
Strikkeoppskrifter til hele familien

Løvlisjal

50.00

Et tøft og delikat sjal som felles av med den lekre løvlikanten. Sjalet strikkes i ett stykke og er godt egnet for alle typer strikkere. 

Ønsker du garn-/fargeinspirasjon kan du sjekke ut taggen #løvlisjal på Instagram (du trenger ikke å være innlogget for å se). 

Størrelse: ca 180 cm bredt, ferdig blokket.

Foreslått garn: Ren ull av halvtynn type eller noe annet du liker å ha inntil huden ved halsen. Ønsker du deg en luksusversjon kan garn i alpakka/silke være herlig.

Har du lyst til å strikke sjalet så stort som jeg foreslår trenger du ca 450 meter i hovedfargen og ca 250 meter i kontrastfargen

Foreslått pinne: en rundpinne på 4 mm, eller det som passer deg og garnet ditt. Velg en pinnestørrelse som er litt større enn det som er anbefalt på magebåndet dersom du at det skal bli luftig.

Foreslått strikkefasthet: Velg det som passer deg og garnet ditt. På mine sjal har jeg 16 masker pr 10 cm etter blokking.

På grunn av konstruksjonen har strikkefastheten kun betydning for størrelsen på sluttresultatet. Lav strikkefasthet vil sannsynligvis gi deg et større sjal enn det en høy fasthet vil gi deg med det samme maskeantallet.

Legg i handlekurven
IMG_0033.JPG
IMG_5099.JPG
IMG_7909.JPG
IMG_5161.JPG
nettside, løvlijs.jpg
FullSizeRender (11).jpg